U Kosovskoj Mitrovici udario Srbin na Srbina: Potraga za bratom političara zbog ubistva mladića

Prema rečima Željka Bojića, šefa operative regionalne direkcije policije Mitrovica Sever, policija je odmah nakon ubistva M. Š. (35) obavila uviđaj i došla do saznanja o identitetu osumnjičenog

Policija u severnom delu Kosovske Mitrovice raspisala je juče potragu za Ivanom Rajačićem, bratom kandidata sa liste Građanske inicijative Olivera Ivanovića, zbog ubistva mladića Miloša Šćepanovića.

Horor u Kosovskoj Mitrovici: Srpski mladić izboden nožem

Prema rečima Željka Bojića, šefa operative regionalne direkcije policije Mitrovica Sever, policija je odmah nakon ubistva M. Š. (35) obavila uviđaj i došla do saznanja o identitetu osumnjičenog.

- Za osobom I. R. odmah je raspisana potraga. U okviru istrage, do sada je saslušano 12 osoba. Za osumnjičenim se intenzivno traga – rekao je Bojić za beogradske medije.

Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o Ivanu Rajačiću, bratu Igora Rajačića, koji se nalazi na listi Građanske inicijative Olivera Ivanovića.

Podsećamo, Srbin Miloš Šćepanović izboden je nožem nasmrt u noći između srede i četvrtka ispred jednog kafića u Tetovskoj ulici, na severu Kosovske Mitrovice. On je preminuo iste noći u lokalnoj bolnici, nakon što lekari nisu uspeli da mu spasu život.

(Telegraf.rs)