Poslednji sat Jeleninog života ključan u rešavanju zločina: Jedan detalj mogao bi da razreši ubistvo pevačice

Uhapšeni Marjanović tvrdio je da mu u tom prvu satu od nestanka ništa nije bilo sumnjivo

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Googl

Jelena Krsmanović nestala je 2. aprila 2016. godine oko 15:30 sati, kada je, prema verziji njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je uhapšen povodom sumnje da ima neke veze sa ubistvom, otišla da trči od jedne do druge rampe na nasipu u Crvenki u Borči.

Šta je Zoran Marjanović sa ocem tražio na nasipu u Borči nekoliko sati pre hapšenja? (VIDEO)

Zoran pukao u CZ-u, izvlačio žilete iz brijača?! "Bolje da se ubijem nego da Jana misli da joj je tata monstrum"

On je, kako je govorio, primetio da je nema oko 15:50 sati, te je krenuo u potragu za njom. Ubrzo je zvao i ostatak familije, oca Vladimira i braću da zajedno pretraže ceo nasip. I tokom istrage, kako su pričali, ništa sumnjivo nisu videli ni čili.

Prema nalazima obdukcije, Jelena je ubijena tek sat vremena kasnije u kanalu kod nasipa, na svega 550 metara od mesta gde je navodno stajao njen suprug.

Kada bi se ustanovilo gde se Jelena kretala i šta je radila tih sat vremena, zločin bi konačno dobio svoj epilog.

Do danas nije razjašnjeno šta se za tih sat vremena između njenog nestanka i vremena ubistva događalo, a odgovore na to nije dao ni Zoran Marjanović, koji je inače naširoko pričao o drugim detaljima u vezi sa okolnostima nestanka i ubistvom njegove supruge.

Prema verziji koju je ispričao Zoran Marjanović, on je sa ćerkicom Janom trčao i tražio svoju ženu, a ubrzo zatim su mu se pridružili članovi njegove porodice, ali i prijatelji.

Isprva, ništa nije primetio čudno, a posle ipak jeste. Marjanović se naknadno setio da je na nasipu, dok je trajala potraga, primetio misterioznog čoveka sa štapom.

Međutim, kada je "misteriozni čovek sa štapom otkriven", utvrđeno je da on nije video Marjanovića, niti zna u koje je vreme prolazio nasipom.

Samim tim, sat vremena od Jeleninog nestanka, pa do njene smrti, i dalje je misterija, jer niko od ljudi koji su navodno bili uključeni u potragu nije video niti čuo ništa sumnjivo, ili krike žrtve u periodu između 16:47 i 17:10. Tada je, prema nalazima obdukcije, pevačica ubijena, a radi se o nasipu gde ništa ne zaklanja vidik.

Marjanović u članovi njegove porodice tvrdili su da su u tom periodu bili na nasipu u potrazi za Jelenom. Zoran je, nakon hapšenja, izričito tvrdio da nije kročio na mesto gde je Jelenino telo pronađeno i govorio je da je tražio suprugu svuda po nasipu.

Posle hapšenja, obelodanjeno je da je na njegovim pantalonama nađeno blato identično onom na glavi ubijene pevačice i na mestu gde je telo nađeno.

O celom slučaju osam svedoka od sutra će biti saslušano u Višem tužilaštvu. A kao deveto svedočenje vodi se izjava Zorice Krsmanović, Jelenine majke, koja je preminula pre godinu dana.

Ipak, ostalo je misterija šta je mislila rečenicom: "Sve znam, reći ću kada uhapse ubicu moje kćerke".

(Telegraf.rs/Blic)