Čuo sam vrisku, i otrčao da pomognem. Krv je bila svuda! Svi detalji kobne noći iz kuće strave u Priboju (FOTO)

Često su se svađali, pa mnogi veruju da je incident izbio oko imovine

Povodom nezapamćene nesreće koja se tokom noći odigrala u Pribojskoj banji, kada je čovek upao u kuću bivše žene i ranio četvoro, a potom izvršio samoubistvo, kontaktirali smo rođake, komšije i prijatelje porodice koju je zadesila tragedija, kako bismo probali da saznamo uzrok za ovako ekstreman potez.

HOROR U PRIBOJU: Pucao u bivšu suprugu i ostale ukućane, pa se obesio!

Usred noći upao u kuću bivše žene u Pribojskoj banji, i sa vrata osuo paljbu. Onda je izvadio nož i počeo da kasapi sve!

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla ekipa Telegrafa.rs, napadač R.T. (63) je bio vidno pod uticajem alkohola u trenutku kad je odlučio da napadne četiri osobe. Kako je ispričao jedan od komšija, "po selu se priča" da je bio pijan, ali niko ne zna kako i zašto je došao tu, kada je njegova kuća na drugom kraju ulice.

Naime, R.T. se pre godinu i po dana razveo od M.T. Oni su i nakon razvoda nastavili da se sukobljavaju, a jedna od tih rasprava je rezultirala krvavim obračunom.

- R. je bio je dobar čovek, baš me je iznenadilo da je to uradio. Ne mogu da verujem, baš smo juče pričali o nekim orasima - vidno potresen izjavio je jedan od rođaka napadača.

Pokušavajući da umiri glas koji je od tuge sve vreme podrhtavao, čovek je pokušao da objasni koji je motiv R.T. imao da počini ovakav stravičan zločin.

- Često su se svađali, ja verujem da je to bilo oko imovine. Iako su se razveli, često su se viđali, jer su živeli na oko 700 metara jedno od drugog - dodaje rođak.

Jedan od članova porodice koji je tokom noći čuo galamu koja je dolazila iz kuće M.T., otrčao je da vidi šta se događa, ne sluteći da se u tim trenucima odvijala krvava borba za život, i da ga unutra očekuje stravičan prizor!

- Čuli smo kuknjavu i otrčali gore, videli smo klanje, bilo je krvi na sve strane - izjavio je za Telegraf.rs Rajko, član porodice.

Ljutnja, alkohol i nedovršena posla, često su okidač da se u čoveku probudi najgore i najopasnije biće, a kako navode komšije, R.T. je bio pod uticajem pića koje je inače vrlo često konzumirao.

- Komšija je bio vidno pripit, a  često je voleo da popije, tako da je verovatno to presudilo kao okidač da napadne bivšu ženu i sve koji su se tu zatekli, a na kraju da digne ruku na sebe - izjavio je jedan od komšija koji živi nedaleko od kuće strave.

(Telegraf.rs)