Otac zver iz Novog Pazara silovao ćerku 4 godine, a član je grupe Pedofili stop!

Monstrum je na internetu inače gledao sledeće sadržaje: "šta radi devojka na času dok ostalimarljivo uče", "pogledajte šta rade brat i sestra misleći da ih niko ne gleda"

E. T. (43) iz Novog Pazara, koji je uhapšen zbog sumnje da je četiri godine silovao svoju ćerku (15), aktivan je član grupe Pedofili stop na Fejsbuku i navodni veliki borac protiv zlostavljanja maloletnika.

Detalji horora u Novom Pazaru: Muškarac godinama zlostavljao ćerku, mlađe dete ga uhvatilo dok ju je silovao

Otac mostrum juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru i određen mu je pritvor do 30 dana. Njega je u subotu prijavila policiji njegova supruga i majka zlostavljane devojčice. Njoj se poverila mlađa ćerka, koja je videla zlostavljanje sestre, nakon čega je izbezumljena žena, zajedno sa ćerkama i sinom, prijavila manijaka.

E. T. je aktivni korisnik društvenih mreža, a da ironija bude veća, član je i grupa koje se bore protiv pedofilije.

- Policija je zaplenila računar osumnjičenog kako bi proverila da li je koristio internet u pedofilske svrhe. Imajući u vidu da je član Fejsbuk grupe Pedofili stop, na kojoj korisnici razmenjuju sadržaje o suzbijanju pedofilije, policija će proveriti da li je možda ovu grupu koristio da što bolje prikrije silovanje svog deteta.

Preciznije, čitajući o hapšenjima drugih, on se trudio da ne napravi istu grešku i tako bude razotkriven. Policija će proveriti i s kim je sve komunicirao putem inetrneta i društvenih mreža, zbog sumnje da mu ćerka nije bila jedina žrtva.

Na Fejsbuk stranici E. T. među video materijalima su brojni i oni s perverznom pornografskom sadržinom. Uhapšeni monstrumje inače Albanac, poreklom iz Prištine, a sa suprugom i troje dece, pre nekoliko godina, doselio se u Novi Pazar iz Nemačke.

Devojčica je prvi put silovana sa 11 godina u Nemačkoj, a potom je zlostavljana i u Srbiji. Dete je zbog psihičke rastrojenosti bilo na korak od samoubistva. E. T. je izneo svoju odbranu, ali su mu odgovori bili prilično šturi, a atmosfera u prostoriji u kojoj je saslušavanje obavljeno, veoma teška.

Otac zver je na internetu inače gledao sledeće sadržaje: "šta radi devojka na času dok ostali marljivo uče", "pogledajte šta rade brat i sestra misleći da ih niko ne gleda", "šta se desi kad muškarac i napaljena žena ostanu sami u liftu", "pogledajte šta rade majka i sin misleći da ih niko ne snima".

(Telegraf.rs)