Detalji stravične nesreće kod Uba: Vozač nije znao da je put zatvoren, zakucao se u betonsku prepreku (FOTO SA LICA MESTA)

Na licu mesta je nastradao je suvozač M.S (68), koji je iz Beograda, dok su vozač M.J (69) iz Beograda, kao i putnik koji je sedeo na zadnjem sedištu povređeni

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na neotvorenom autoputu Ub-Lajkovac, na Koridoru 11, u ubskom selu Stublenica, poginula je jedna osoba, dok su dve osobe povređena.

Jeziva saobraćajna nesreća kod Uba: Suvozač poginuo na neotvorenom delu auto-puta! (FOTO)

Nesreća se dogodila jutros oko 4 časa, kada je džip marke "mercedes", stranih registarskih tablica, probio zaštitnu bankinu na kraju te izgrađene deonice i sleteo sa puta. U tom delu počinje neizgrađena deonica autoputa Ub- Obrenovac, a "mercedes" je upao u rupu, duboku preko dva metra.

Kako saznajemo, na licu mesta je nastradao je suvozač Miroslav J (69), dok su vozač M.S (68) iz Beograda, kao i putnik koji je sedeo na zadnjem sedištu povređeni.Vozač, kao i putnik koji je sedeo na zadnjem sedištu su zbrinuti u valjevskoj bolnici i nalaze se u teškom stanju.

Dosadašnja istraga je pokazala da se vozač uključio na autoput u lajkovačkom selu Nepričava, gde stoji stabla kojom je obeleženo uključenje na autoput za Beograd, iako ta deonica nije puštena u saobraćaj.

Pored toga, sa jednog dela uključenja na autoput je sklonjena betonska prepreka.

Pretpostavlja se da vozač nije ni znao da ta deonica nije završena, jer na mestu gde se završava autoput, gde je sleteo "mercedes", nema tragova kočenje.

Vozač je probio betonsku prepreku i sleteo u kanal.

(S.S)