Preminula još jedna žrtva nakon stravične nesreće kod Uba: Putnik sa zadnjeg sedišta podlegao povredama (FOTO)

Dijagnostika je pokazala tešku politraumu sa povredama grudnog koša i abdomena, obe potkolenice i jedne ruke

Još jedna žrtva teške saobraćajne nesreće u ubskom selu Stublenica na autu-putu Lajkovac-Ub, koji još uvek nije otvoren za saobraćaj. Kako saznajemo, večeras je u valjevskoj bolnici od povreda zadobijenih u ovoj nesreći preminuo Z. Č. (70), koji je sedeo na zadnjem sedištu.

Detalji stravične nesreće kod Uba: Vozač nije znao da je put zatvoren, zakucao se u betonsku prepreku (FOTO SA LICA MESTA)

On je jutros primljen sa teškim povredama i odmah je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. Dijagnostika je pokazala tešku politraumu sa povredama grudnog koša i abdomena, obe potkolenice i jedne ruke. Vozač M. S. (68) je i dalje smešten u jedinici poluintenzivne nege.

U teškoj saobraćajnoj nesreći na neotvorenoj deonici auto-puta Lajkovac-Ub, na Koridoru 11, poginuo je Miroslav Jovanović (70) iz Beograda. Nesreća se dogodila rano jutros, oko četiri sata.

Do nesvakidašnje nesreće je došlo u ubskom selu Stublenica, na mestu gde se završava deonica auto-puta Lajkovac-Ub, koja još uvek nije otvorena za saobraćaj.

Vozač je, najverovatnije, pratio saobraćajni znak koji vodi na auto-put za Beograd, iako ta deonica nije u upotrebi, a otežavajuća okolnost je to što je sa uključenja na auto-put sklonjena betonska prepreka.

(S. S.)