Šta se promenilo u životu Zorana Marjanovića otkako je prebačen u drugu ćeliju

Suprug ubijene pevačice i dalje je u pritvoru u zatvorenom režimu

Zoran Marjanović, koji se nalazi pritvoru zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, prebačen je pre desetak dana iz jedne u drugu ćeliju Centralnog zatvora u kojem se nalazi od 15. septembra.

Lenkino svedočenje ključno! Vaspitačica male Jane može da otkrije misteriju ubistva Jelene Marjanović?

Umesto jednog cimera, Marjanović sada sobu deli sa još trojicom pritvorenika, koji nisu poznati javnosti, a koji se sumnjiče za sitne krađe.

Dok nije prebačen u drugu ćeliju, Marjanović je, da podsetimo, sobu u Centralnom zatvoru delio sa Markom Nikolićem, koji je letos ubio bivšu suprugu Maju Đorđević i njihovog sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Kako Telegraf.rs saznaje, Zoranov premeštaj je deo redovne procedure, s obzirom na to da je prošlo mesec dana boravka na prijemnom odeljenju.

- On je i dalje u pritvoru u zatvorenom režimu. Normalno se ponaša. Nema posebnih zahteva. Svakodnevno ga posećuju advokati koji pripremaju odbranu - kaže izvor Telegrafa.rs.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine, a njeno unakaženo telo pronađeno je sutradan u kanalu podno nasipa u naselju Crvenka, u Borči.

(Telegraf.rs)