Goran je otac iz pakla: Slao ćerki (12) slike sa omčom oko glave uz pretnje da će je ubiti, malena živela u konstantnom strahu

Nakon toga je Goran hospitalizovan na neuropsihijatriji na Vojnomedicinskoj akademiji

Goran Glišić (32) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je napao sekirom svoju suprugu Milenu dok je spavala, godinama je maltretirao svoju porodicu, a ćerka je zbog oca živela u konstantnom strahu. Naime, Glišić je kuvar pri vojsci i jednom prilikom je obukao uniformu, stavio omču oko glave, fotografisao se, i sliku poslao ćerci uz pretnju da će je ubiti.

Dolijao: Uhapšen muškarac iz Kumodraža koji je sekirom udario ženu na spavanju

- Tu fotografiju je poslao ćerkici uz pretnje da će je ubiti. Dete se mnogo potreslo, a inače je od njega sva istraumirana - ispričao je Radomir Milanović, stanodavac porodici Glišić u Zemljoradničkoj ulici, piše Blic.

Majka devojčice, Milena je tada kako kaže Milanović, Gorana prijavila Centru za socijalni rad. Iz ove ustanove kontaktirali su sa vojnom policijom i Hitnom pomoći.

Nakon toga je Goran hospitalizovan na neuropsihijatriji na Vojnomedicinskoj akademiji.

Glišić je na VMA proveo dve nedelje i krajem novembra je pušten kući sa lečenja.

Da podsetimo, Goran se pre neku noć ušunjao u kuću svoje supruge Milene Glišić, od koje se razvodi, i isekao je sekirom po glavi, pri čemu je povredio i svoje rođeno dete koje je pokušalo da spasi majku.

Naime, Glišić nije mogao da se pomiri sa time da supruga želi da se razvede od njega.

- Rekao joj je "ili ćemo se pomiriti ili ću te ubiti". Upao je u kuću dok su Milena i ćerka spavale - priča Radomir.

(Telegraf.rs)