Nudio maloletnicama 1.000 dinara da mu dozvole da ih dodiruje: Uhapšen pedofil iz Bosilegrada

Vasko P. (64) navodno je nudio dvema devojčicama novčanu naknadu za nedozvoljene radnje

Vasko P. (64) iz sela Gložje kod Bosilegrada, uhapšen je zbog sumnje da je maloletnim devojčicama, koje žive u njegovom komšiluku, nudio 1000 dinara kako bi mu dozvolile da ih dodiruje po intimnim delovima tela.

Zar nam je samo Kosovo sveto: Bagerima su konačno srušili kuću Đure Jakšića u Kragujevcu (FOTO)

Kako nezvanično saznaje Kurir, slučaj je policiji prijavio otac devojčica, a postoji sumnja da je uhapšeni pedofil to radio i ranije.

- Otac je prijavio da je pre nekoliko dana, u njegovom odsustvu, Vasko P. bio kod njega kući gde su mu bile maloletne ćerke od 12 i 14 godina. Naveo je da je osumnjičeni nudio devojčicama 1.000 dinara kako bi mu dozvolile da na njima izvršava nedozvoljene polne radnje. Devojčice su to odbile ali i navele da to nije bio prvi put da im daleko stariji komšija nudi novac za takve stvari - objasnio je izvor Kurira upućen u slučaj.

On je dodao da su devojčice objasnile da im je komšija jednom prilikom prišao i na ulici, ali da ga nisu shvatile ozbiljno.

Vasku P. se na teret  stavlja krivično dela nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima. Njemu je određeno policijsko zadržavanje i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu. Nakon okončanja istrage biće poznati svi detalji.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA

(Telegraf.rs/Kurir)