Košmar na dečjem igralištu u Kragujevcu: "Gušter" izašao da se žali na buku, pa mu je komšija pucao u vrat

Nezvanično, upucan je Đorđe Đorović zvani "Gušter" (42)

U kragujevačkom Velikom parku noćas oko 22.30 časova došlo je do pucnjave u kojoj je jedan čovek ranjen u vrat. Nezvanično se saznaje da je u pitanju Đorđe Đorović zvani "Gušter" (42), prenosi Blic.

Krvava pucnjava oko ponoći u Bijelom Polju: Ubijen muškarac iz Srbobrana, Zemunac ranjen! Pronađen pištolj sa prigušivačem

Prema nezvaničnoj verziji do pucnjave je došlo na dečjem igralištu u Rudničkoj ulici. Đoroviću je smetala buka i došao je do igrališta da otera decu pošto je, smatrao je on, kasno da igraju košarku.

Deca su u pomoć pozvala komšiju Petra K. (28). Tada je nastala svađa. Đorović je Petra K. udario šipkom, posle čega je ovaj izvukao pištolj i ranio ga u vrat.

PETAR K. U BEKSTVU

U MUP je potvrđeno da je Petar K. u bekstvu. Inače, obojica aktera pucnjave su od ranije poznata policiji. Đorović je februara 2009. godine uhapšen u akciji Specijalnog tužilaštva za borbu protiv organizovanog kriminala.

Tada je osumnjičen da pripada šestočlanoj kriminalnoj grupi koja je falsifikovala novčanice u vrednosti od dva miliona evra i preprodavala drogu.

VIDEO: Pucnjava u Čačku, ranjena dvojica muškaraca

(Telegraf.rs)