Marija je tragično nastradala kod Jagodine: Bila je u kolima sa svojim voljenim psom Žikom - ali od njega nema ni traga. Porodica moli da im javite ako ga vidite (FOTO)

Dok se automobil prevrtao, pas je najverovatnije ispao

Porodica tuguje za mladom pravnicom Marijom Čajetinac (33), nastradalom u stravičnom lančanom udesu kod Jagodine. Samo što je sredila život, a veliki deo njega činila je ljubav njenog psa Žike, kojeg je mnogo volela. Dana kada se dogodila tragedija, mezimac je bio sa njom u kolima, ali sada nema traga od njega. Marijina porodica apeluje na sve, ukoliko ga primete da im jave.

- Žika nije bio u kolima na mestu nesreće. Zapravo "pežo" koji je Marija vozila prevrtao se na putu i pretpostavka je da je pas ispao u tumbanju, s obzirom na to da njegovo telo nije pronađeno ni u automobilu ni oko njega - ispričala je njena bliska drugarica.

Taman što je skockala svoj život, Marija ga je izgubila u udesu kod Jagodine: Ona je jedna od 8 žrtava

Marija je bila izuzetno vezanaza njega, udomila ga je pre oko godinu dana i Žiku su jako svi voleli.

Porodica moli sve da ukoliko vide psa sa fotografije, jave kako bi došli po njega ili organizovala prevoz. U ovim teškim trenucima, voljena njuška pružila bi barem malo utehe.

Žika je mešanac žute boje, čipovan je na njeno ime i ima ogrlicu oko vrata.  Ukoliko primetite ovakvog psa, možete kontaktirati redakciju Infocentrale putem mejla infocentrala.rs@gmail.com ili putem njihove Fejsbuk strane.

VIDEO: Jezivi prizori nesreće u kojoj je Marija poginula

(M.Ro., Infocentrala)