Davor P. iz Jabukovca mu je uleteo u besan auto, pa pucao u noge: Događaj koji celo selo pamti

Davor je žudeo da se dokaže

Dok većina meštana Jabukovca, komšije, prijatelji i rođaci, pa čak ni rođeni deda uhapšenog Davora P. ne mogu da poveruju da je on zločinac koji je 7. avgusta ubio Raju Kazimirovića, njegovu majku i dve rođake, na videlo isplivavaju neobični detalji iz njegovog života.

Jedna priča koju pamte gotovo svi meštani koji poznaju Davora, odnosi se na jedan tinejdžerski nestašluk. Ali, brutalan nestašluk.

- Jedan mladić, gastarbajter, došao je besnim kolima na odmor u rodni Jabukovac. Davor ga je sačekao da ovaj upali kola i brzo uleteo na mesto suvozača. Uperio je pištolj u vlasnika automobila i prisilio ga da vozi do najbliže šume. Tu ga je izbacio iz automobila i čak pucao pored njegovih nogu. Zatim je automobilom otišao u Negotin kod neke devojke da je "impresionira kakav auto vozi". Bio je tada hapšen, ali ne znam da li je bio u zatvoru - ispričao je meštanin koji ne želi da mu se pominje ime.

I to je jedina devojka koju su rođaci mogli da povežu sa Davorom.

On živi u kuži svog dede Radovana, zajedno sa ocem i bakom, dok se njegova majka preudala.

Foto: Instagram

Njihov život je, kažu meštani, tekao normalno, nisu imali finansijske krize, ali je Davor nedavno dobio otkaz u jednom automehaničarskoj radnji. Tačnije, radnja je zatvorena, a on je živeo na račun svoje porodice, gde je imao obezbeđenu egzistenciju.

Želeo je da bude i profesionalni vojnik, ali je odbijen zbog svog niskog rasta.

Nakon krahova on je dobio suludu ideju - da krene u traganje za zakopanim blagom. Pričalo se da po selu postoji mnogo mesta na kojima se nalaze starine, a ta opsesija dovela ga je očito do Raje Kazimirovića, zemljoradnika koji je bio prava misterija u selu. Živeo je kao u 19. veku, bez struje, a šuškalo se da ima mnogo para...

U svojojh potrazi za novcem i blagom, Davor P. je, izgleda, počinio ovaj težak zločin. Za sada se vodi kao osumnjičeni i određen mu je pritvor.

(Telegraf.rs)