≫ 

Detalji zločina u Jabukovcu nakon hapšenja Davora P: Prvo su ubijene tri žene jer su se opirale!

Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage, uspela da reši najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora P. (35)

  • 20
žrtva jabukovac Foto: Privatna arhiva

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprava zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu.

Kako piše "Blic", one su se suprotstavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imanju, pojavio na traktoru u dvorištu.

Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage, uspela da reši najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazmirovića i još tri žene.

Prema prvim informacijama, motiv svirepog zločina na salašu u Jabukovcu je pljačka.

Kako "Blic" piše, Davor P. je dosao na imanje Kazmirovića znajući da u kući ima novca.

Raja Kazimirović, Jabukovac masakrk višestruko ubistvo Poslednji ubijen: Raja Kazimirović, Foto: Privatna arhiva

- On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz pretnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokšavale na sve načine da ga spreče. Pištoljem je ubio sve tri žene. U trenutku kada je htelo da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice - dodaje izvor.

Davor je čekao momenat da Raja Kazimirović (72) traktorom ode sa svog salaša, kako bi naoružan upao na imanje opljačkao ga, a ubica je, kada pokazuju prvi rezultati istrage, očekivao da se na imanju nalazi samo Rajina majka Dragica misleći da će od nje lako iznuditi novac, ali je unutra zatekao tri žene.

Nedaleko od samog imanja, na mestu na kojem se pregledno vidi salaš Raje Kuzmirovića, pronađeno je na desetine opušaka cigareta, te se sumnja da je ubica posmatrao kretnje ove porodice, kako bi pljačku izvršio kada Raja ne bude u kući.

Davor P. iz Negotina uhapšen je jutros zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

(Telegraf.rs / Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    25. avgust 2019 | 08:51

    ZASTO DAVOR P. ????!!! PUNO IME I PREZIME -UBIO JE 4 LJUDI MANIJAK ZBOG PARA!!! VRATITI SMRTNU KAZNU !!!

  • hekata

    25. avgust 2019 | 09:58

    ako je ubuca dugo vremena nadgledao kucu - opusci, onda je morao da zna da su u kuci tri zene, tako da.....

  • Јасмина

    25. avgust 2019 | 09:14

    После толико мистерије и драме коначно решен случај....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA