Pronađena odsečena kosa i posteljina u obijenoj kući: Policija sve bliža Malčanskom berberinu

Sve je pod največim stepenom pripravnosti

Policija je u selu pored Knjaževca pronašla obijene brave na kućama. U jednoj od obijenih kuća nađena je posteljina u kojoj je spavao Ninoslav Jovanović (poznatiji kao Malčanski berberin), ostaci hrane, navodno keksa, i odsečena kosa - za koju se sumnja da pripada nestaloj devojčici. Za Jovanovićem se traga zbog otmice devojčice Monike Karimanović (12).

Ninoslav se skrivao u kući oca njegove snahe, kako saznajemo na licu mesta.

Ovo je kuća u kojoj se skrivao Ninoslav / Foto: Telegraf

Sve je pod največim stepenom pripravnosti, kako reporter Telegrafa javlja sa lica mesta.

Uviđaj na mestu gde je devojčicu navodno ošišao/ Foto: Telegraf
Sumnja se da je u kući iza bele kapije boravio prethodne noći / Foto: Telegraf

Jovanović je poslednji put viđen u selu kod Knjaževca kako vuče po pruzi devojčicu Moniku Karimanović, saznaje Telegraf.rs. Monika je na sebi imala crnu jaknu sa kapuljačom.

Ninoslav Jovanović/ Foto: Facebook

U akciju potrage su uključeni i psi tragači, koji prate tragove osumnjičenog.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izdali su saopštenje da intenzivno tragaju za muškarcem Jovanovićem zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica i potvrdili da je poslednji put viđen u okolini Knjaževca.

Nestala Monika Karimanović/ Foto: Facebook/Aleksandra Caka

Potraga za Jovanovićem traje 2 dana

Prema saznanjima Telegrafa, u Malči je prijavljena krađa vozila. U pitanju je beli "fiat punto", beogradskih tablica. Vozilo je snimljeno u blizini mesta gde je dete nestalo, a kada je dignut helikopter, isto vozilo je snimljeno u blizini malčanskog groblja.

Policija je Jovanovića tražila najpre u Malči/ Foto: Telegraf

U akciji helikoptera, vozila granične policije i pasa tragača pronađeno je, kako se sumnja, njegovo skloniste. Ono je napravljeno kod malčanske petlje od ćebadi. U njemu je pronađena vreća za spavanje, ali i ranac devojčice, patika i ostaci hrane, tragovi povraćanja.

Prema našim saznanjima, Jovanović se u aprilu vratio u Malču, ali je u junu nestao. Njegov nestanak prijavili su roditelji i od tada se tragalo za njim.

Video: Na ovom mestu je poslednji put viđen Malčanski berberin

(D. K)