≫ 

Policija traga za Malčanskim berberinom zbog otmice Monike: Nađeno sklonište i ranac devojčice

Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982

  • 62

Ni šestog dana od nestanka, devojčica Monika Karimanović još nije pronađena. Od utorka su policija i žandarmerija potragu usmerili ka selu Malča, nadomak Niša, jer se pojavila sumnja da je Moniku kidnapovao Ninoslav Jovanović, poznat kao "Malčanski berberin".

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmicaOn je poslednji put viđen u okolini Knjaževca. Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

Ninoslav Jovanović Ninoslav Jovanović/ Foto: Facebook/Ninoslav Jovanović

Prema saznanjima Telegrafa, u Malči je prijavljena krađa vozila. U pitanju je beli "fiat punto", beogradskih tablica. Vozilo je snimljeno u blizini mesta gde je dete nestalo, a kada je dignut helikopter, isto vozilo je snimljeno u blizini malčanskog groblja.

U akciji helikoptera, vozila granične policije i pasa tragača pronađeno je, kako se sumnja, njegovo sklonište. Ono je napravljeno od ćebadi, a pronađeno je na 150 metara od malčanske petlje. U njemu je pronađena vreća za spavanje, ali i ranac devojčice, patika i ostaci hrane, tragovi povraćanja.

Potraga, Monika Karimanović Potrga za Monikom/ Foto: Telegraf

Prema onome što je zatečeno u skloništu, može se zaključiti da je Jovanović na tom mestu duže vreme boravio. Nije bilo tragova u blatu, pa se pretpostavlja da je sklonište napustio u petak ili u subotu.

Prema našim saznanjima, Jovanović se u aprilu vratio u Malču, ali je u junu nestao. Njegov nestanak prijavili su roditelji i od tada se tragalo za njim.

Inače, mesto Malča poznato je po Ninoslavu Jovanoviću (46), poznatijem kao Malčanski berberin, silovatelju povratniku. On je marta ove godine izašao na slobodu, posle 5 meseci provedenih u zatvoru zbog polnog uznemiravanja žena na društvenim mrežama.

Jovanović je prethodno bio osuđen na 15 godina zatvora zbog silovanja, ali mu je prošlog leta Vrhovni sud umanjio kaznu za tri godine.

Malca Policija i žandarmerija danima su tragali za Jovanovićem/ Foto: Telegraf

U selu Malča nerado govore o Ninoslavu Jovanoviću koji je do nedavno ponovo bio u zatvoru. Mnogi ne žele da komentarišu njegovo puštanje na slobodu ali većina strahuje za bezbednost žena i dece.

Ime Malčanski berberin Jovanović je dobio pošto je na suđenju za silovanje 12-godišnje devojčice priznao da ga šišanje seksualno uzbuđuje, poslednji put je na to navodio devojčice na društvenim mrežama.

Video: Monikin deda u suzama moli ljude da pomognu

(D. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    25. decembar 2019 | 13:28

    UHAPSITE SUDIJU ODMAH KOJI GA JE "POMILOVAO" i smanjo kaznu!

  • Zvrk

    25. decembar 2019 | 13:06

    E sad lepo za javnost za sve,imena sudija koja su mu smanjila kaznu?? I izruciti ih zajedno sa njim Saudijskoj Arabiji. Jel to ta Srbija jel to zakon 3 udarca,jel to zakon Tijane Juric? Jel too????!!

  • Ena

    25. decembar 2019 | 12:57

    Da ga sudija udomi kod sebe posto je pokazao milostinju prema zlikovcu da mu cuva zenu i decu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA