"Nebo je dobilo još jednog anđela": Poslednja utakmica Filipa (19) poginulog u sudaru sa BMW-om

Na mladićev "mercedes" naleteo je navodno BMW, a nesreća se dogodila kod Vršačkih ritova

Foto: Facebook/F.R.

Mladić Filip R. iz Plandišta, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći 1. februara, u svojoj 19. godini, kada je na njegov "mercedes", na putu Vršac - Plandište, pod nerazjašnjenim okolnostima, iz suprotnog pravca, navodno naleteo BMW.

Nesreća se desila na pravcu kod Vršačkih ritova. Još nije saopšteno kako je dvadesetpetogodišnji momak iz Vršca, koji je zadobio teške telesne povrede, izgubio kontrolu nad vozilom BMW i udario u mercedes, sa kojim je preminuli Filip pokušao da pobegne u desnu stranu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjaka iz Vršca, vozača BMW, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- Nebo je dobilo još jednog anđela - jedna je od poruka kojim su se prijatelji putem društvenih mreža oprostili od preminulog mladića.

- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Plandišta i Vršca život je izgubio naš mladi fudbaler Filip. Poslednju utakmicu u našem dresu odigrao je prethodnog dana kao starter protiv ekipe Budućnosti iz Alibunara. Porodici, prijateljima i svima koji su poznavali našeg Fiću izražavamo najiskrenije saučešće. Nela ti je večna slava, Fićo - stoji u objavi FK Sloga Plandište.

Video: Teška saobraćajna nesreća u Nišu: Devojka preletela preko ograde, na mestu mrtva

(Telegraf.rs)