≫ 

Tinejdžer poginuo u Vršcu: Na njegov auto naleteo BMW na izlazu iz grada

Njegov suvozač (22) je prošao sa lakšim telesnim povredama, dok je vozač automobila smrti – dvadesetpetogodišnji mladić iz Vršca – zadobio teške telesne povrede

  • 29
Policija, policijska svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Devetnaestogodišnji F. R. iz Plandišta poginuo je u ponedeljak u teškoj saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Vršca prema Plandištu, kada je BMW iz suprotnog smera prešao u njihovu traku i velikom brzinom udario u "mercedes" kojim je upravljao nesrećni mladić.

Njegov suvozač (22) je prošao sa lakšim telesnim povredama, dok je vozač automobila smrti – dvadesetpetogodišnji mladić iz Vršca – zadobio teške telesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila u blizini Vršačkih ritova.

Dvojica mladića su išla u obližnje Plandište, gde igraju fudbal, kada je na njih iz, za sada, nerazjašnjenih okolnosti naleteo BMW.

Krivična prijava za vozača BMW-a

Protiv dvadesetpetogodišnjeg mladića iz Vršca biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedno lice poginulo, saopštila je Policijska uprava Pančevo. Sumnja se da je osumnjičeni prešao BMW-om na suprotnu stranu kolovoza i udario u "mercedes" koji se kretao iz suprotnog pravca.

Protiv osumnjičenog koji je i sam zadobio teške telesne povrede krivična prijava će biti podneta zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Video: Tinejdžeri se trkali, pa izazvali stravičnu nesreću: Poginula 17-godišnjakinja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccc

    1. februar 2021 | 20:32

    Nije ga udario BMW,nego ga udario vozac BMW-a..Ne vozi se Bmw sam,mogao i yugom da ga udari,nije kriv auto nego vozac auta.A njegovo ime ne treba da se krije,neka zna cela zemlja ko je taj,neka bude javno osramocen,dosta je bilo prikrivanja imena ubica,silovatelja i ostale bagre!

  • Oldtajmer

    1. februar 2021 | 20:23

    Sve deca sa mečkama i bembarama. Dok smo vozili fiće i jugiće nije ovoga bilo. Loša obuka a odmah u auto od dvesta konja. Ne biva na dobro.

  • Cobi

    1. februar 2021 | 20:25

    Ajde državo Srbijo, da se jednom stane na put ovim kabadahijama koji su umislili da su nedodirljivi, pod hitno da se promeni zakon i donese strožiji, velike novčane kazne i mnogo godina zatvora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA