Belivuk i Miljković snimljeni kako stižu u kuću u Ritopeku: Sutradan je nestao šef Pink Pantera

Ljepoja je tu dovezen sutradan

Foto: Printscreen/Youtube/Pink.rs

Policija i žandarmerija završila je večeras uviđaj, posle četiri dana pretraživanja terena, oko vikendice Veljka Belivuka u Ritopeku, osumnjičenog da je organizator kriminalne grupe, kojoj se na teret stavljaju otmice, ubistva, držanje droge i oružja, prenosi Tanjug.

Televizija Pink je večeras objavila snimke kuće u Ritopeku, u kojoj je policija navodno pronašla materijalne dokaze, i DNK tragove.

Kako tvrdi Pink, na snimku se vide navodno Belivuk i Marko Miljković kako dolaze u kuću u Ritopeku, a ovaj portal ističe da je sutradan na isto mesto stigao i njihov saradnik Dejan Tešić koji je tog jutra dovezao žrtvu, odnosno Milana Ljepoju za koga se pretpostavlja da je bio vođa tzv. grupe Pink Panter.

- To je noć pred likvidaciju Milana Ljepoje - rekao je načelnik beogradske policije Veselin Milić na gostovanju. Podsetimo, telo Ljepoje nije pronađeno i njegova smrt nije utvrđena.

Policija je tokom istrage, kako je ranije izvestio Tanjug, došla i do novih saznanja koja bi trebalo da doprinesu rasvetljavanju otmice Lazara Vukičevića, čiji je nestanak prijavljen tokom prošle godine, a do sada nije pronađeno njegovo telo.

Među više snimaka presretnutih razgovora, koji su emitovani na TV Pink, nalaze se i delovi komunikacije Belivuka i jednog od pripadnika grupe Marka Andrića Kuzmana u vezi sa slučajem Milana Ljepoje iz Niša, nekadašnjeg pripadnika bande "Pink Panteri".

U prvom snimku koji je emitovan, kako je navedeno Kuzman šalje glasovnu poruku Velji Nevolji sa "skremblovanog" telefona, a tema je navodno Milan Ljepoj iz Niša.

- Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s*sa Mance iz Niša, je l ga viđaš? On je glavni kao Pink Panter, jel ga znaš? Ja kažem: "A, ne viđam ga". Neću da širim brate bez brige, samo što pre da pucam. Dobro. Ja kažem: "Neću da širim bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam". Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi*ketine. I jedan od tih pi*ki mi je preneo da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i onda on preuzima grad - čuje se u snimku.

Video: U pratnji 22 vozila, blokirana cela trasa od Makiša do Ustaničke ulice: Belivuk i ekipa u tužilaštvu

(Telegraf.rs)