≫ 

Objavljen snimak navodnih poruka sa Belivukovog telefona: "Raspituje se za tebe, kaže preuzima grad"

Ove poruke se, kako je predstavljeno, navodno odnose na nekadašnjeg pripadnika bande "Pink Panteri" Milana Ljepoja

  • 51
Policija ispred stadiona Partizana Foto: ATA Images

Kriminalna grupa Veljka Belivuka, Velje Nevolje uhapšena je ove nedelje, a u večerašnjem izdanju emisije "Hit Tvit" pušteni su navodni snimci razgovora pripadnika ove organizacije.

Ekipa emisije "Hit Tvit" došla je u posed razgovora u kom jedan od pripadnika kriminalne grupe, Marko Andrić Kuzman, čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Ove poruke se, kako je predstavljeno, navodno odnose na nekadašnjeg pripadnika bande "Pink Panteri" Milana Ljepoja.

- Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s**a Mance iz Niša. On je glavni kao Pink Panter. Ja kažem: "A, ne viđam ga". Neću da širim brate bez brige, samo što pre da pucam. Dobro. Ja kažem: "Neću da širim bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam". Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi**e jeftine. I jedan od tih pi**i mi je preneo da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i onda on preuzima grad - čuje se na snimku.

Priča se dalje nastavlja.

- Pa da vidimo šta ćemo s njim, gde da ga oderemo, pa neka skuplja koga hoće, ali na onom svetu. I ja mu kažem: "Vidi, ovako ja ne znam, ni on kako izgleda, ali povezan je sa Crnogorcima, nema s čime drugo, mada su u ovom gradu svi povezani sa onom drugom stranom Crnogoraca. Koliko ja znam živi na Dedinju u Beogradu. Smrad, dpojaebil, u 40 godina istripovao da bude krimos", ja mu napišem: "Pa on je s onim Pink Panterima iz Niša, oni ovde sve drže bukvalno. Hvala ti na informaciji, pripaziću se svakako, ali da znaš da zadnjih godina živi na Dedinju sa ženom, a ovde u Nišu ima jaku ekipu, naravno u finansijskom smislu, a ovako ih okačim na k**ac. Videćemo kad dođe do letenja frižidera koliko su jaki, nismo im mi one žene iz zlatare." Pa da šaljem nekog da ne razmišljamo. Čim on tako najavljuje znači da je on ozbiljan - čuje se u nastavku, a ceo razgovor poslušajte u videu.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Bogdan Pušić potvrdio je da u snimku razgovora, koji je večeras objavljen na TV Pink, jedan od pripadnika kriminalne grupe, Marko Andrić Kuzman, čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Veljko Belivuk, Velja Nevolja Foto: ATA Images

Pušić je precizirao da Andrić na prvom snimku upućuje upozorenje žrtvi Milanu Ljepoji, a u drugom njegovoj ekipi “da više nisu mete i da neće više da se bakću sa njima nakon obavljenog posla”.

U pitanju je navodni plan za likvidaciju Ljepoje, nekadašnjeg pripadnika bande "Pink panteri".

Andrić inače još nije uhapšen, ali se protiv njega vodi istraga za pripadništvo Belivukovoj grupi, teško ubistvo i preprodaju droge.

Govoreći o suspenziji načelnika Policijske uprave Novi Sad kojem je oduzeto oružje i policijska značka, Pušić je rekao da to nema direktne veze sa akcijom oko Belivukove grupe.

On je pojasnio da ima indirektne veze, jer je novi ministar policije tražio da se identifikuju sve sumnjive veze sa osobama iz kriminogenih krugova sa ljudima iz MUP-a.

- Ako se te veze potvrde i skupi dovoljno dokaza da je prekršen zakon, onda Sektor unutrašnje kontrole preduzima mere iz svoje nadležnosti - rekao je Pušić u emisiji “Hit tvit” na TV Pink.

Ko je Milan Ljepoja?

Milan Ljepoja iz Niša poznat je kao akter ozloglašene pljačke u Dubaiju, a svaki trag mu se izgubio početkom decembra 2020. godine kada je, kako je rekao supruzi, krenuo da kupi automobil. Kod kuće je ostavio mobilni telefon, pozvao je taksi i otišao u nepoznatom pravcu. Kući se više nije vratio. Njegova porodica ubrzo je počela da sumnja da je on ubijen.

Video: Belivuk u pritvoru, a radovi na njegovoj tvrđavi ne staju. Zida malu Šilerovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    7. februar 2021 | 23:04

    Jel ovako radi ozbiljna drzava??? Jos uvek se vodi istraga a vladin covek.....novinar na pinku iznosi OVO.......e Srbijo moja mila.

  • Ajoj

    7. februar 2021 | 22:37

    Koja smejurija, price za malu decu...ustvari, za njihove birace.

  • Black Panther

    7. februar 2021 | 23:40

    Ko zna sta je ovo. S obzirom da je istraga u toku, prosto je nemoguce da je ovo neki dokaz, jer to nije u istrazi dozvoljeno. Ili je istraga neozbiljna... Smrdi sve na neku "predstavu".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA