Izbodeni muzičari stabilno, jednom izvađen bubreg: Očevidac otkrio moguć uzrok krvavog pira u Kragujevcu

Miloš S. (38), koji je preksinoć u kafani u Kragujevcu nožem izbo dvojicu kolega iz benda (22) i (29), kako nezvanično saznajemo, prilikom hapšenja bio je u stanju totalne alkoholisanosti i na to se "vadio"

Foto: Marko Jovanović, Facebook/M.S.

Muzičari koje je preksinoć nožem izbo Miloš S. (38) su u, kako saznajemo, stabilno su i prema prvim informacijama, jednom je izvađen bubreg.

- Pacijent O.G. je na lečenju u Jedinici intezivne nege Službe za anesteziju i reanimatologiju, dok je A.K. danas prebačen na Kliniku za opštu hirurgiju gde je njegovo lečenje nastavljeno. Jednom smo izvadili bubreg - rekao nam je sagovornik iz KC Kragujevac.

Miloš S. (38), koji je preksinoć u kafani u Kragujevcu nožem izbo dvojicu kolega iz benda (22) i (29), kako nezvanično saznajemo, prilikom hapšenja bio je u stanju totalne alkoholisanosti i na to se "vadio".

- On je bio poprilično pijan, pričao je nepovezano i rekao da mu je sve u magli, da se ne seća skoro ničega - rekao nam je izvor iz istrage ovog slučaja. Motiv još uvek nije tačno poznat, jer još uvek niko nije ispitan, a očevici kažu da je navodno ispala svađa oko para.

- Svađali su se, ja mislim oko bakšiša. Prvo su se svađali, a onda su izašli napolje... Bilo je strašno, svi su bili krvavi - rekao je jedan od gostiju kafane.

Miloš S. je i dalje u pritvoru, a nakon isteka 48 sati biće priveden u Više javno tužilaštvo u Kragujevcu.

BONUS VIDEO:

Video: Kafana u kojoj je navodno organizovana prostitucija: Selo Mihajlovac kod Smedereva u centru istrage

(Telegraf.rs)

Teme