Izgubljeno-nađeno, pa vraćeno: Neven pronašao Manuela, vlasnika izgubljenog novca - znao je odgovor na sva pitanja (FOTO)

U ponedeljak uveče pošteni pronalazač se pohvalio "ulovom" vlasnika novca

Pošto je kod jarunske pijace pronašao veću svotu novca, Neven Rinčić odlučio je da pronađe pravog vlasnika. Potragu je pokrenuo preko društvenih mreža, a jedina "kvaka" bila je da vlasnik kaže o kom se tačno iznosu radilo, piše jutarnji.hr.

Neven pronašao novac nasred puta i traži onog ko ga je izgubio: Pre nego što dobije pare nazad, vlasnik će morati da zna odgovore na ova pitanja

U ponedeljak uveče pohvalio se "ulovom" vlasnika novca i zahvalio svim medijima koji su u tome pomogli.

- IZGUBLJENO-NAĐENO-VRAĆENO! Srećnik kaže da je za potragu koju je pokrenula stranica Zdravo za gotovo i koju su preneli svi internetski portali - Jutarnji, Vecernji.hr, Index.hr, Zagreb.info, 24sata, Net.hr, 100posto, Nacional.hr... tv kuća RTL.hr, kao i radio stanice, njegova porodica čula na programu Radio Kaj, a šefica pročitala na Internetu! Zato u naše i Manuelovo ime hvala svima ovde i medijima koji su vest preneli!, stoji u objavi koja je osvanula na stranici "Zdravo za gotovo".

VRAĆAO SE S POSLA

Kako znamo da je to baš on?, stoji dalje u objavi, posle čega sledi poruka koju je poslao mladić koji je novac izgubio.

- Poštovani, juče u 17 sati sam se vraćao s posla. Radim u jednom restoranu na Jarunu. Po putu sam opipao džep i nisam našao novac. Vraćao sam se istim putem, ali novca nije nigde bilo. Nalazilo se 1 novčanica od 200 kuna, 9 novčanica od 100 i jedna novčanica od 50 kuna. Ja se duboko zahvaljujem na pronalasku i nadam se da ću svoj novac dobiti nazad. Unapred hvala Lp Manuel - objavio je.

(Telegraf.rs)