Užas u Doboju: Muškarac (55) izbo suprugu nožem, jer ga je ostavila

Žena se na to odlučila jer je duže vreme bila izložena nasilju od strane supruga koji ju je tukao

Đorđo N. (55) iz sela Boljanić kod Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije 51-godišnju suprugu, koju je nožem ubo u stomak i posekao po ruci.

U PU Doboj navode da se krvavi napad odigrao u ponedeljak u blizini štale na imanju njihovog sina. Motiv napada je višemesečni sukob među supružnicima, koji je kulminirao nakon što je 51-godišnjakinja nedavno napustila supruga i preselila se kod sina.

Po nezvaničnim informacijama, žena se na to odlučila jer je duže vreme bila izložena nasilju od strane supruga koji ju je tukao, što je prijavljivala i policiji.

Trpela je nasilje Printskrin: Youtube/Victim Support

Đorđo N. navodno nije mogao da se pomiri s takvom njenom odlukom. U vreme kada je ona na imanju ostala sama, došao je do sinovljeve kuće i ženu zatekao pored štale. Došlo je do žestoke svađe tokom koje je Đorđo potegao nož i teško ranio suprugu.

- Za prijavljenog Đ. N. postoji sumnja da je ispred štale, hladnim oružjem svojoj supruzi naneo ubodnu ranu stomaka i posekotinu na ruci - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Napad su videle komšije koje su odmah pritrčale u pomoć nesrećnoj ženi. Stavili su je u automobil i odvezli u Hitnu pomoć Doma zdravlja u Doboju, a celi slučaj je prijavljen policiji.

Slučaj je prijavljen policiji Foto: Tanjug/AP

- Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni tužilac i policijski službenici PS Doboj 2. Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva - rekla je Kerkezova.

ZADRŽANA U BOLNICI

Nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja ranjena 51-godišnjakinja je prebačena u Opštu bolnicu "Sveti apostol Luka" u Doboju, gde je zadržana na daljem lečenju. Zasad nema podataka o težini njenih povreda.

(Telegraf.rs/Večenjre novosti)