VUČIĆ ODLUČIO: Umesto Zvezdi i Partizanu pare idu - BOLESNOJ DECI!

Budući predsednik Vlade Srbije rekao je da država neće više davati ogromne količine novca Zvezdi i Partizanu i najavio da će taj novac ići u Fond za lečenje obolele dece

Budući premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da će ubuduće Srbija davati novac za lečenje bolesne dece, a ne za pomoć sportskim klubovima Crvenoj zvezdi i Partizanu!

- Bio sam jedan od krivaca što su klubovi dobili podršku države, a nisam dobio ni jedno hvala. To je moja greška i ispao sam poprilično naivan u toj situaciji. Ubuduće će mnogo više novca odlaziti u Fond za lečenje obolele dece, koji ćemo osnovati nego u Zvezdu ili Partizan - rekao je Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare posle razgovora o formiranju Vlade Srbije zajedno sa SPS-om.

Lider Srpske napredne stranke najavio je da će večeras izneti tačne cifre koliko je država do sada dala novca košarkaškim i fudbalskim klubovima Crvena zvezda i Partizan i da to "više neće biti praksa".

- Sve ću reći večeras. Zvezda i Partizan su dobili mnogo mnogo para od države i tome će se stati na put - rekao je Vučić.

Podsetimo LazarBojanNevena, Filip, Ana, Tamara, Anita, Vanja, Veljko, Ljubica, Miroslav, MarijaAnđela, Lidija… I ko zna još koliko njih. Možda neki vaš poznanik, komšija, prijatelj ili rođak. Teško bolesni, u državi u kojoj ne mogu da se leče, bez novca za lečenje u inostranstvu i bez podrške iste te države.

I sve je manje vremena.

(D. Zlojutro)