Gojković: SNS za izmene Zakona o radu i nastavak reformi

- Glavni cilj i SNS-a i vlade, čiju okosnicu čine naprednjaci, je sprovođenje ekonomskih reformi, za koje nije bilo hrabrosti da se sprovedu još 2009. godine, a SNS se za Zakon o radu jednoglasno izjanila, jer nema šta da krije od građana niti je reč o bilo kakvim kombinacijama - navela je predsednica Skupštine Srbije

Osnovni ciljevi Srpske napredne stranke su politička i ekonomska stabilnost, održanje mira i stabilnosti države, ali i dalje sprovođenje ekonomskih reformi, izjavila je danas članica Predsedništva stranke Maja Gojković.

Ona je nakon sednice Predsedništva SNS-a, na konferenciji za novinare, kazala i da je SNS apsolutno prihvatila Zakon o radu, te da u tom smislu nema šta da krije od građana.

- Glavni cilj i SNS-a i vlade, čiju okosnicu čine naprednjaci, je sprovođenje ekonomskih reformi, za koje nije bilo hrabrosti da se sprovedu još 2009. godine, a SNS se za Zakon o radu jednoglasno izjanila, jer nema šta da krije od građana niti je reč o bilo kakvim kombinacijama - navela je Gojkovic.

Cilj tog zakona je, kako je rekla, da se zaštite prava radnika i njihovih poslodavaca, i to onih koji hoće da otvaraju nova radna mesta, ali zakon se donosi i u interesu mladih, kojima treba da bude omogućeno da lakše i brže dolaze do posla.

(Telegraf.rs / Tanjug)