DAČIĆ PRE POVRATKA U BEOGRAD OTIŠAO NA ĆEVAPE: Srpski šef diplomatije ručao u poznatom zagrebačkom restoranu!

Srpski šef diplomatije posetu Hrvatskoj završio je u restoranu gde je probao specijalitete sa roštilja u jednom skromnom i mirnom restoranu u Zagrebu koji posečuju obični ljudi, a vratio se ekonomskom klasom za Beograd

Srpski ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić završio je službenu posetu Zagrebu odlaskom u poznati restoran Mitnica na Črnomercu, prenosi Jutarnji list.

Reč je o restoranu cenjenom po jelima s roštilja, poput pljeskavica, ćevapa, vešalica, mazalica i slično. Restoran je poznat po jednostavnom i skromnom enterijeru, povoljnim cenama u koji zalaze slučajni prolaznici, ali i poslovni ljudi.

Dačić: Srbija i Hrvatska završile su s ratovima, sada je na redu dogovor!

Dačić je tokom dana razgovarao s premijerom Zoranom Milanovićem, predsednicom Kolindom Grabar Kitarović i predsednikom Sabora Josipom Lekom. Sastao se i s Miloradom Pupovcem, šefom SNV-a.

Nakon poseta Mitnici ministar Dačić se zaputio prema aerodromu Pleso, gde je ukrcao u zrakoplov za Beograd. Odlučio se za ekonomsku klasu, te je let proveo među ostalim putnicima.

DAČIĆ U HRVATSKOJ: Srbi i Hrvati IMAJU PROBLEMA ali ipak unapređuju odnose! (FOTO)

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)