PUTIN NAREDIO ODBRANU SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE: Evo kako je Rusija zbog SRBA udarila šamar ZAPADU!

- Postoji pristrasnost u odnosu na jedan narod - bosanske Srbe na državnom nivou - kaže portparol ruskog ministarstva spoljnih poslova Bikantov

Ruska podrška referendumu u Republici Srpskoj logična je jer je Rusija od početka imala uvid u ono što se dešava s nametnutim odlukama visokih predstavnika u BiH i nikada nije podržavala pravno nasilje, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

PUTIN BRANI SRBE OD AMERIKE I ZAPADA: Evo kako je Srbija uz pomoć BRATSKE RUSIJE postala NAJJAČA SVETSKA SILA!

Dodik je naglasio da je Rusija jedina ostala dosledna u primeni i poštovanju Dejtonskog sporazuma, čijem je potpisivanju i svedočila.

DODIK PISAO PUTINU: Vi ste glas razuma i saosećajnosti!

On je izrazio zahvalnost Moskvi na podršci i podsetio da je referendum neminovnost, ako ne budu ispunjeni zahtevi Republike Srpske.

PUTIN NAREDIO: SRBIJA MORA BITI ODBRANJENA! Evo kako je predsednik Rusije zbog Srba udario šamar ZAPADU!

- Postoji pristrasnost u odnosu na jedan narod - bosanske Srbe na državnom nivou - kaže portparol ruskog ministarstva spoljnih poslova Bikantov.

Podsetimo, Rusija je na inicijativu Vladimira Putina, a zbog Srbije i Republike Srpske uložila veto na rezoluciju o Srebrenici u UN koju je predložila Velika Britanija, što je još jedan vid pomoći Srbima iz Moskve!

(Telegraf.rs)