HRVATIMA NEĆU DATI KUĆU NA MORU NI ZA MILION EVRA, NEKA IH NERVIRA: Srpska političarka ovom izjavom ZAPALILA je Hrvatsku!

Predsednica DSS je rekla da je prvobitno htela da proda kuću, koju je pre 50 godina podigao čuveni psihijatar i lider Srba iz Hrvatske, ali da je odustala posle zlonamernog i huškačkog teksta u "Jutarnjem listu"

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić, predomislila se, i rešila da ne prodaje kuću u Hrvatskoj, koju joj je ostavio pokojni otac Jovan, na obali mora u Šibeniku, iako za nju može da dobije milion evra.

Ivićeva je rekla da je prvobitno htela da proda kuću, koju je pre 50 godina podigao čuveni psihijatar i lider Srba iz Hrvatske, ali da je odustala posle zlonamernog i huškačkog teksta u "Jutarnjem listu".

GENOCID U SREBRENICI JE LAŽ KOJA OPRAVDAVA ETNIČKO ČIŠĆENJE SRBA U OLUJI: Ispovest FRANCUSKOG ŠPIJUNA zapalila je svet!

- Želela sam da je prodam i to do sada nisam učinila zbog pravnih problema. Ipak, sada sam od toga odustala, nikada je neću prodati, neka nervira Hrvate! Baš mi je drago da u najlepšem delu Šibenika ta kuća bude upisana kao imovina Raškovića - kaže ona i dodaje da je ta kuća tokom rata bila minirana.

Hrvatski mediji su kuću Sande Rašković označili kao "mesto gde su se kovale strašne ideje o 'velikoj Srbiji', dok su njenog oca opisali kao lenčugu i monstruma koji je pacijete lečio elektrošokovima.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)