Bog nije u snazi, nego u istini: Ovako je ruski ambasador u Srbiji pozdravio odluku o neprimanju Kosova u UNESKO

- Oduševljen sam tim poslom koji su obavili Srbija, srpsko rukovodstvo i svaki Srbin, da bi se sprečila nepravda. Potvrđuju se reči svetog Aleksandra Nevskog "da Bog nije u snazi, nego u istini", rekao je Čepurin Tanjugu

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izrazio je zadovoljstvo zbog današnje odluke Generalne konferencije UNESKO da odbije predlog o članstvu Kosova.

UNESKO ODLUČIO - KOSOVO JE SRBIJA! Pobeda Srbije u Parizu - ODBIJEN predlog Albanije!

Čepurin ističe da je oduševljen poslom koji je obavila Srbija da bi sprečila nepravdu.

- Oduševljen sam tim poslom koji su obavili Srbija, srpsko rukovodstvo i svaki Srbin, da bi se sprečila nepravda. Potvrđuju se reči svetog Aleksandra Nevskog "da Bog nije u snazi, nego u istini", rekao je Čepurin Tanjugu.  - rekao je Čepurin Tanjugu.

ONI SU IZDALI SRBE: Evo ko je od BRAĆE glasao protiv Srbije!

Aleksandar Nevski je veliki ruski knez i svetac Ruske pravoslavne crkve o kojem je 1938. Sergej Ejzenštajn snimio jedan od najvećih i najznačajnijih filmova u svetskoj kinematografiji.

Ruski ambasador je naglasio da su Srbi još jednom pokazali da imaju hrabro srce, puno strpljenja i snažan duh i izrazio nadu da će rezultat glasanja u Parizu dati pozitivnu dinamiku obnavljanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)