VUČIĆ PORUČIO GRAĐANIMA SRBIJE: Preduzeli smo mere, osećajte se sigurnim

Srpski premijer je istakao da je izbegličke kampove obišao mnogo puta i da nije video nikakav problem. On je poručio da je Srbija otvorena zemlja, na putu ka Evropskoj uniji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je danas da građani Srbije ne moraju da brinu zbog terorističkih napada jer će država učiniti sve kako bi se osećali sigurno i bezbedno, i najavio za subotu zajedničku vežbu srpskih oružanih snaga.

- Preduzete su vanredne mere, koje ćemo preduzimati i dalje - rekao je Vučić  u Preševu.

NEĆEMO PODIZATI BODLJIKAVU ŽICU! Evo šta je Vučić rekao o ZATVARANJU GRANICA u Evropi!

On je najavio veliku združenu vežbu svih oružanih snaga Srbije koje će, kako je rekao, pokazati našim građanima da je država odlučna u borbi protiv terorizma.

- Građani Srbije mogu uvek da se osećaju sigurno. Sve što je moguće da uradimo u tom pravcu, uradićemo. Da li je država zaštićena jer prima izbeglice? Da, zaštićena je - poručio je Vučić.

Premijer je istakao da je izbegličke kampove obišao mnogo puta i da nije video nikakav problem. On je poručio da je Srbija otvorena zemlja, na putu ka Evropskoj uniji.

Na pitanje koliko će izbeglica Srbija moći da zbrine ukoliko se takav zahtev pojavi, Vučić je odgovorio - "Onoliko koliko budemo mogli".

- Ionako će to da rade državni organi, a 99 odsto stanovništva to neće ni videti ni osetiti - zaključio je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)