Ministar policije: Premijer je na udaru kriminalaca! (FOTO)

- Premijer je danas dobrovoljno otišao u policiju kako bi dao izjavu povodom optužbi koje je list Kurir izneo protiv njega. Između ostalih, odgovarao je na pitanja o tome da li poznaje Aleksandra Kornica i da li se sa njim ikada sastajao. Na sva pitanja odgovorio je sa: "Ne" - rekao je Stefanović

Na današnjoj vanrednoj konferenciji koju je Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sazvao povodom saslušanja Premijera Srbije Aleksandar Vučića rekao je da je da optužbe protiv Vučića imaju za cilj destabilizaciju Vlade i da je na udaru kriminalaca.

(UŽIVO): Vučić na saslušanju u policiji! Sam je tražio - POLIGRAF!

SPREMAO NAPAD NA VUČIĆA?! Uhapšen bivši specijalac zbog sumnje da je pratio premijera!

IVICA DAČIĆ: Napad na premijera Srbije ima za cilj destabilizaciju države

Takođe, saopštio je je na koja je pitanja Premijer odgovarao u policiji.

- Premijer je danas dobrovoljno otišao u policiju kako bi dao izjavu povodom optužbi koje je list Kurir izneo protiv njega. Između ostalih, odgovarao je na pitanja o tome da li poznaje Aleksandra Kornica i da li se sa njim ikada sastajao. Na sva pitanja odgovorio je sa: "Ne" - rekao je Stefanović.

Laži koje su plasirane protiv Aleksandra Vučića imale su za cilj destabilizaciju vlade i s toga će policija sve to ispitati.

- Aleksandar Kornic će takođe biti saslušan u policiji kako bi se izjasnio o celom ovom slučaju - dodao je Stefanović.

On je takođe rekao da je policija uhapsila S. M. bivšeg pripadnika MUP Srbije, pripadnika barske kriminalne grupe, koji je osam puta zatečen na prilazu doma porodice Vučić, i dodao da je maksimalno pojačana bezbednost premijera i svih državnih funkcionera koji bi mogli biti ugroženi.

(Telegraf.rs)