VUČIĆ: IZBORI će biti održani U DUHU EVROPSKIH VREDNOSTI!

Tokom razgovora o predstojećim izborima, premijer Aleksandar Vučić je izrazio nadu da će delegacija Saveta Evrope imati sve potrebne mehanizme za posmatranje izbornog procesa

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić preneo je danas delegaciji Komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za kontrolu izbora da se Srbija nalazi na evropskom putu i da će izbori biti održani u evropskom duhu uz poštovanje evropskih vrednosti.

Tokom razgovora o predstojećim izborima i evropskom putu Srbije Vučić je izrazio nadu da će delegacija Saveta Evrope imati sve potrebne mehanizme za posmatranje izbora i naglasio da je veoma važno što ove izbore karakteriše najmanji broj incidenata u istoriji višepartijskog sistema, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

VUČIĆ O ZLOČINIMA I ŽRTVAMA: Šta je primereno i ko sanja osvetu

Premijer je istakao i da je pitanje stabilnosti Srbije i regiona ključno pitanje za budućnost Srbije.

VUČIĆ POSLE SASTANKA SA DIREKTORIMA SVETSKE BANKE: Čeka nas program REFORMI u regionu!

Predstavnici delegacije Saveta Evrope su izjavili da se nadaju da će Srbija pokazati visoke standarde u procesu demokratskih izbora, nastaviti reforme i svoj evropski put.

TERORISTIČKI NAPAD NA KOSOVU: BAČENA BOMBA na halu u kojoj je danas trebalo da govori ALEKSANDAR VUČIĆ!

Članovi delegacije pokazali su interesovanje za stanje u regionu, ekonomske reforme u Srbiji, kao i nastavak dijaloga između Beograda i Prištine, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)