KRENUO NA ZASEDANJE SKUPŠTINE BICIKLOM: Poslanik jedva našao mesto za parkiranje! (VIDEO)

Poslanik SNP Ognjen Pantović nije našao obeleženo mesto za parkiranje bicikla kod Skupštine Srbije, pa je bicikl parkirao pored policijske kućice

Narodni poslanik Srpske narodne partije u Skupštini Srbije, Ognjen Pantović, obeležio je Svetski dan zaštite životne sredine tako što se na sednicu Skupštine dovezao - biciklom!

BICIKLISTI POBEDILI: Grad dobija nova parking mesta za dvotočkaše! (FOTO)

- Zaštita i očuvanje životne sredine je obaveza svakog pojedinca. Kao narodni poslanik želim da podstaknem i druge da se ponašaju odgovorno prema životnoj sredini i zato na posao dolazim biciklom. U tom cilju pokrenuću inicijativu da se ispred Doma Narodne skupštine obezbedi parking prostor za bicikle - najavio je Pantović.

"PARKING SERVIS" NASTAVLJA DA DONIRA: "Pionirski grad" dobio 10 bicikala (FOTO)

Pantović, koji je i član Predsedništva SNP, kaže da ovim potezom želi da motiviše kolege poslanike, ali i sve građane, da u što većoj meri koriste bicikl kao prevozno sredstvo.

- Na taj način utičemo na smanjenje nivoa zagađenja vazduha izduvnim gasovima iz automobila i ostalih vozila. Ali pre svega, čuvamo našu životnu sredinu i zdravlje naših sugrađana - poručio je Pantović, koji je jedan od najmlađih poslanika u novom sazivu parlamenta.

HOLANĐANIN SAKUPIO NOVAC ZA DECU OBOLELU OD RAKA putujući na biciklu od Haga do Beograda! (FOTO)

Poslanik SNP Ognjen Pantović kaže da nije našao obeleženo mesto za parkiranje bicikla te ga je parkirao pored policijske kućice, u traženju mesta za parkiranje bicikla kod srpske skupštine poslanik je zamalo zakasnio na zasedanje sednice.

(Telegraf.rs/Novine novosadske)