SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Da li je ovo znak da SRBIJA DOBIJA VLADU?

Mandatar Aleksandar Vučić u međuvremenu nije izneo nijedno ime ministara u budućoj vladi, ali je rekao da će sa mnogim ministrima nastaviti da radi

Predsedništvo Srpske napredne stranke sastaće se danas iza zatvorenih vrata, a očekuje se da je tema vezana za formiranje Vlade Srbije.

Danas nisam imao vremena da mislim ko će biti ministar: Vučić o formiranju nove vlade (VIDEO)

Kako je Tanjugu rečeno u SNS, nisu predviđene izjave za javnost.

O zaključcima Predsedništva SNS može biti reči na pres konferenciji mandatara za sastav vlade i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, koja je zakazana za danas popodne.

Mandatar Aleksandar Vučić u međuvremenu nije izneo nijedno ime ministara u budućoj vladi, ali je rekao da će sa mnogim ministrima nastaviti da radi.

Vučić: Ako ne uspem ja da formiram VLADU, to će uraditi neko drugi!

Mediji uveliko spekulišu sa konkretnim imenima ministara.

Prema "Blicu", Vučić je već izabrao one koji će činiti njegov novi kabinet.

"Večernje novosti", međutim, navode da će se danas razgovarati o "eventualnim koalicijama, strukturi vlade i broju resora", a da će tek nakon toga biti razmatrana konkretna rešenja.

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović jutros je izjavila da je mnogo stvari do sada pokrenuto i da mnogo toga mora da se završi, te da veruje da će se pre svega o tome razgovarati na sednici Predsedništva i dodala da je Predsedništvo stranke mesto gde treba da se razgovara o personalnim rešenjima.

(Telegraf.rs/Tanjug)