Mihajlović: Nije bilo nikakvih razgovora o mojoj predsedničkoj kandidaturi

Mihajlović je rekla da u Srbiji žene zauzimaju važne pozicije: žena je predsednica skupštine, žena je guvernerka, potpredsednica vlade, žene su ministarke, tužioci, te da ne vidi nikakav problem da žene budu i na svim ostalim funkcijama

Srpska napredna stranka još nije imenovala kandidata za predsednika Srbije, te su neosnovane priče da se ja pominjem kao budući kandidat, rekla je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Stefanović: Samo Vučićev kandidat za predsednika može da spreči Šešeljevu pobedu

Ona napominje da je od 2000. godine moglo mnogo više da se uradi i da su mnoge šanse propuštene.

- Nije bilo nikakvih razgovora. Mi kao stranka pričamo o tome naredne godine. Mene su nekako mediji kandidovali - rekla je Mihajlovićeva novinarima u Beogradu.

Emir Kusturica planira da se kandiduje za PREDSEDNIKA SRBIJE!

Upitana da li je Srbija spremna za ženu predsednika ona je rekla da u Srbiji žene zauzimaju važne pozicije: žena je predsednica skupštine, žena je guvernerka, potpredsednica vlade, žene su ministarke, tužioci, te da ne vidi nikakav problem da žene budu i na svim ostalim funkcijama.

Govoreći o 5. oktobru, funkcionerka SNS-a Zorana Mihajlović kaže da je za nju 5. oktobar kao i svaki drugi dan, ali da je od 2000. godine moglo mnogo više da se uradi i da su mnoge šanse propuštene.

Mihajlović: Vučić će proceniti ko će biti predsednički kandidat, ali tek sledeće godine

- Da, sećam se 5. oktobra 2000. godine i mislim da je moglo mnogo više da se uradi do 2012. godine. Žao mi je što su mnoge šanse tada propuštene i što danas ne pričamo o potpuno drugim putevima i auto-putevima nego radimo ono što neko nije uradio 10 ili 12 godina - rekla je Mihajlovićeva novinarima u Beogradu.

Upitana gde je ona bila 5. oktobra 2000 godine, Mihajlovićeva je rekla da to svi znaju, da je bila ispred parlamenta.

(Telegraf.rs/Tanjug)