Fakultet: Nikolićeva diploma verodostojna!

Vojvođanska prosvetna inspekcija utvrdila je da je diploma predsednika Srbije o stečenom visokom obrazovanju i stručnom nazivu diplomirani menadžer - verodostojna

Vojvođanska prosvetna inspekcija utvrdila je verodostojnost diplome predsednika Srbije Tomislava Nikolićaizdate na Fakultetu za menadžment.

U saopštenju Fakulteta za menadžment iz Sremskih Karlovaca navodi se da im je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice 7. juna uručio Zapisnik o izvršenom inspekcijskom pregledu.

Zapisnikom je utvrđeno da je diploma koju je na ime Tomislava Nikolića izdao Fakultet za menadžment iz Novog Sada, sada sa sedištem u Sremskim Karlovcima, o stečenom visokom obrazovanju i stručnom nazivu diplomirani menadžer - verodostojna.

Inspekcijski pregled je, kako se navodi, obavljen na Fakultetu za menadžment u Sremskim Karlovcima i na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražila je krajem aprila informacije o autentičnosti diplome koju je na novosadskom privatnom Fakultetu za menadžment stekao Nikolić.

(Tanjug)