MUP SE OGLASIO POVODOM ZAHTEVA UGLJANINA: To mu Srbija svakako neće dozvoliti!

Građani Srbije ne treba da brinu, zato što Sulejman Ugljanin ne može da ugrozi stabilnost naše države i bezbednost naših građana, kaže državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković

Predsednik BNV Sulejman Ugljanin ne može da ugrozi bezbednost građana i stabilnost u zemlji, poručila je danas državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković, povodom zahteva koje je Ugljanin danas izneo u javnost.

VELIKA POBEDA MUP-a SRBIJE: Kosovo bez članstva u Interpolu

Dijana Hrkalović iznela stavove Srbije na Ministarskom forumu u Sofiji: Borba protiv terorizma jedan je od naših prioriteta

- Građani Srbije ne treba da brinu, zato što Sulejman Ugljanin ne može da ugrozi stabilnost naše države i bezbednost naših građana. To Srbija svakako neće dozvoliti, niti njemu, niti bilo kome drugom - rekla je Popović Ivković za Tanjug.

Ugljanin je danas zatražio od nadležnih državnih organa da raspišu izbore za teritorijalnu autonomiju Sandžaka, te "povlačenje srpske policije, vojske i tajnih službi, kao i srpskih pravosudnih organa" iz te oblasti.

(Telegraf.rs/Tanjug)