Mihajlović oštro o Obradoviću: On je licemerni nasilnik srpskog parlamenta

Mihajlovićeva pita lider Dveri "da li su građani ''budale'' ili ''mentalno ograničeni'' kada ne vide moje i Ðorđevićevo ''skandalozno ponašanje''

Kada najveći nasilnik srpskog parlamenta Boško Obradović, muškarac koji svoj potencijal dokazuje napadima na žene, optuži mog kolegu Zorana Ðorđevića i mene da se “skandalozno ponašamo” zbog različitih predloga o populacionoj politici, onda shvatite svu moralnu bedu i licemerje lidera Dveri, izjavila je danas potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

ZORANA PROTIV ZORANA: Evo oko čega su se sada sukobili ministri, ko "više voli" decu i zašto različito tumače različite zakone

- Kako drugačije nazvati to što za Boška Obradovića nije “skandalozno ponašanje” fizički napad na predsednicu parlamenta Maju Gojković, nije “skandalozno ponašanje” nasrnuti na kolegu u Skupštini i unositi kamenčine u zgradu parlamenta, već je “skandalozno” imati drugačije mišljenje - istakla je Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, to najbolje pokazuje kakvu Srbiju u stvari želi Boško Obradović - "zemlju nasilja i zabrane drugačijeg mišljenja".

Mihajlovićeva pita lider Dveri "da li su građani ''budale'' ili ''mentalno ograničeni'' kada ne vide moje i Ðorđevićevo ''skandalozno ponašanje''.

- Za građane sam sigurna da nisu, ali za Boška Obradovića, posle svega, više nisam sigurna - zaključila je potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS.

(Telegraf.rs/Tanjug)