Kad se iz luksuznog skijališta Aspen boriš za "1 od 5 miliona": Tviteraši ogorčeni, Sergeju poručili "Ne ide batice"

Ovo mondensko skijalište mogu da priušte isključivo moćni, bogati i slavni poput Paris Hilton, Džeka Nikolsona, Antonia Banderasa i Melani Grifit, Kejt Hadson, Goldi Houn i Kurta Rasela, Maraje Keri i sličnih

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović već nekoliko dana nalazi se u Koloradu, odakle poziva ljude na protest "1 od 5 miliona" u Srbiji, ali i organizuje sličan performans u grupi nekolicine naših građana.

Na Trifunovićev poslednji video, međutim, čak i njegove pristalice i lideri iz opozicionih redova nisu mogli da ostanu ravnodušni.

Naime, prvi čovek PSG-a organizovao je mini protest u mondenskom skijalištu u Aspenu, najluksuznijem i najskupljem parčetu zemlje u Americi, na padinama Roki planina, koji mogu da priušte isključivo moćni, bogati i slavni poput Paris Hilton, Džeka Nikolsona, Antonia Banderasa i Melani Grifit, Kejt Hadson, Goldi Houn i Kurta Rasela, Maraje Keri i sličnih.

Sergej i njegovi drugari nosili su transparent sa nevešto ispisanim rečima: "1 od 5 miliona, free Aspen, co Serbia" uzvikujući "Vučiću lopove".

Printskrin: Tviter/WhistlerDick

Oni koji protestuju iz Beograda, gde je vikend obeležilo 18 privođenja, osudili su njegov postupak, smatrajući ga "licemernim i degutantnim".

Evo nekoliko nasumičnih komentara na Trifunovićev tvit:

Izvršni direktor CeSID-a Bojan Klačar takođe je imao duhovit komentar na poslednji potez predsednika PSG-a:

(Telegraf.rs)