Najavljeni protest ispred televizije Pink u znaku muzike: Vlasnik Željko Mitrović kao "di-džej Žeks" za pultom (FOTO)

Umesto direktnog obraćanja okupljenima, Željko Mitrović je pored muzike, pripremio omiljene replike iz kultnih filmova domaće kinematografije - navodi se na sajtu Pinka

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, pod pseudonimom di-džej Žeks, organizovao je danas žurku za zaposlene, ali i učesnike protesta "Jedan od pet miliona", navodi se na sajtu Pinka.

On je u "prvom satu performansa zagrejao je masu odabranom muzikom, od evergrin remiksa, do roka i himni haus muzike", navodi se u saopštenju.

Umesto direktnog obraćanja okupljenima, on je pored muzike, pripremio omiljene replike iz kultnih filmova domaće kinematografije.

Foto: ATA Images

Na ovaj način, ističe se na sajtu Pinka, "Mitrović je poslao jasnu poruku da nikada neće na ovakve napade odgovarati nasiljem, već muzikom i humorom".

Podsetimo, večeras je u Beogradu održan 18. po redu građanski protest "Jedan od pet miliona", a za razliku od prethodnih sedmica, građani su se okupili ispred zgrade Vlade Srbije.

Iako je prethodnih dana bilo najavljivano da će se odatle krenuti u šetnju prema zgradi televizije Pink, do toga nije došlo.

Video: Lideri SzS položili venac u čast Olivera Ivanovića ispred zgrade TV Pink

(Telegraf.rs)