"Napustite sastanak": Evo kako je Zorana Mihajlović izbacila direktora "Srbijagasa"

U saopštenju koje je izdala Mihajlovićeva, navodi se da je Bajatović udaljen zbog "nepoštovanja institucije Vlade Srbije", ali nije navedeno i šta mu je konkretno zamereno

Ministarka energetike Zorana Mihajlović praktično je izbacila sa sastanka direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića, i to uz pomoć obezbeđenja.

Kako je to izgledalo, vidi se na video snimku, na kome Bajatović izlazi iz prostorije, pošto mu je Mihajlović rekla da napusti sastanak.

U saopštenju koje je izdala Mihajlovićeva, navodi se da je Bajatović udaljen zbog "nepoštovanja institucije Vlade Srbije", ali nije navedeno i šta mu je konkretno zamereno.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike prof. dr Zorana Mihajlović održala je danas sastanak sa direktorima javnih preduzeća iz ovog resora na kojem je predstavila svoj tim u ministarstvu i principe rada u budućem periodu.

Prvi susret ministarke i direktora javnih preduzeća je prošao burno, pa je u jednom trenutku Dušan Bajatović udaljen sa sastanka, dok se direktor Transportgasa Stevan Dukić nije odazvao sastanku zbog čega će biti pozvan na odgovornost.

(Telegraf.rs)