Nikolić: Kriminalce u zatvore, ljude u fabrike

Tokom posete Kuršumliji i manastiru Sveti Nikola, predsednik Srbije Tomislav Nikolić istakao je da će uz "volju i puno vere Srbiji biti bolje". - Mora da bude bolje, kriminalce ćemo u zatvore, ljude u fabrike i da završimo posao koji smo započeli - rekao je Nikolić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas u Kuršumliji da će država prvo ulagati u ugrožena područja, jer Srbiji mora da bude bolje, da se završi posao koji je započet - kriminalce u zatvore, ljude u fabrike.

Nikolić je posle obilaska manastrira Svetog Nikole rekao da postoji mnogo ugroženih područja i da se Srbija nalazi u teškoj situaciji, jer ima gradova u kojima ne radi nijedna fabrika, kao i zbog suše koja je pogodila zemlju, ali da ipak veruje da će biti bolje.

- Sa punom verom, voljom i optimizmom, biće bolje iz dana u dan. Mora da bude bolje, kriminalce ćemo u zatvore, ljude u fabrike i da završimo posao koji smo započeli - rekao je Nikolić.

On je dodao i da između naroda i vlasti nema večne ljubavi i zamolio da građani vlast cene po rezultatima, odnosno da ukoliko rezultata ne bude, traže druge.

- Znam da teško živite, da živite bolje ne bi došlo do promene u Srbiji i znam da očekujete mnogo od svih nas i to moramo da vam vratimo. Srbija je nekako bila stala i malo smo vazduha dobili u pluća, jer su nam pomogli dobri ljudi iz drugih država, ali mi ne želimo da živimo od pomoći, već od rada - istakao je Nikolić.