Počinje rekonstrukcija "puta smrti": Građani Kuršumlije se izborili za hitnu sanaciju deonice koja odnosi živote

Ovo je deonica smrti kod Kuršumlije: Od 2018. godine dogodilo se 20 saobraćajnih nesreća, građani su se sada digli na noge!

Ovo ni Spilberg ne bi izrežirao: Muškarac se isekao u kafani u Kuršumliji, brat ga vozio do bolnice, pa se zakucali u ogradu i zapalili auto

1.000 ljudi odmah se podiglo na noge posle serije nesreća kod Kuršumlije: "Sanirajte nam put. Ovo nije politika, ovo su životi ljudi"

Jedna žena je visila kroz prozor, druga je gorela, a najteže nam je bilo da izvučemo ugljenisana tela: Jeziva svedočenja lekara i vatrogasaca o sudaru kod Kuršumlije

Poslednje trenutke života u kobnom autobusu 3 žene provele su zajedno, a sada su sahranjene u istom danu. Ovo su priče o njima (FOTO)

Sahranjen vozač kamiona, otac troje dece koji je poginuo u nesreći kod Kuršumlije: "Mučio se da ih prehrani, bio je divan čovek" (FOTO)

Samo dan pre smrti Dobrila je objavila sliku makete autobusa, identičnog onom u kom će stradati (FOTO)

Dan žalosti u Kuršumliji: Zastave na pola koplja, oplakuju poginule u stravičnoj nesreći kod sela Barlovo (FOTO)

Dobrila je stradala u autobusu kojim je svakog dana išla na posao: Danas je sa mužem trebalo da slavi godišnjicu braka (FOTO)

Vraćali se sa sahrane, a sada se njihovi najbliži mole da prežive: Detalji užasne nesreće kod Kuršumlije

Težak udes kod Kuršumlije, na istom putu gde je u utorak poginulo petoro ljudi: Krv se razliva po asfaltu, teško povređene dve osobe

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima