Šutanovac danonoćno SMS porukama poziva članstvo da ga podrži!

- Od prvog SMS-a s najavom kandidature do današnjeg s adresom na koju da dođem i dam mu potpis stiglo mi je ukupno 12 poruka s potpisom Dragana Šutanovca. Šalje ih i u gluvo doba noći - kaže kivni član DS-a. U Šutanovčevom štabu kažu da oni ne šalju poruke

Dragan Šutanovac najavio je kandidaturu za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke, a u želji da skupi potpise neophodne za podnošenje kandidature, njegov PR tim neprekidno šalje sms poruke članovima ove partije.

Naime, na telefone članova DS-a danonoćno stižu poruke s pozivom da dođu u prostorije opštinskih odbora na Zvezdari i Novom Beogradu i daju podršku bivšem srpskom ministru odbrane. Sagovornik Telegrafa za dva dana dobio je 12 gotovo identičnih SMS poruka s pozivom da se podrži Šutanovac, a neke od tih poruka stizale su i u pola noći.

- Od prvog SMS-a s najavom kandidature, koji je došao pre tri dana, do danas mi je stiglo ukupno 12 poruka s potpisom Dragana Šutanovca, - kaže sagovornik našeg portala, i dodaje: - Iako sam dugogodišnji član Demokratske stranke, ne želim da me bilo ko maltretira na ovaj način. Posebno je nekorektno da šalju poruke i danju i noću. Noćas su mi stigle poruke posle ponoći, probudile su me i u strahu sam pomislio da se nekom od moje porodice nešto dogodilo, a onda sam ugledao isti SMS - Šutanovčev poziv na kojoj adresi mogu da ga podržim - kaže na kraju sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

(Telegraf.rs)