Šutanovac: Izvinjavam se demokratama, ne stojim iza SMS poruka!

- Moj izborni štab i ja ne stojimo iza poruka. Ovo je ujedno moje lično izvinjenje, kao i izvinjenje u ime "demokrata" koji biraju ovaj put da bi ostvarili cilj - napisao je bivši visoki funkcioner DS-a

  • 3

Bivši potpredsednik DS-a Dragan Šutanovac demantovao je da je autor SMS-a koji su dobili članovi Demokratske stranke, a kojim ih navodno poziva da glasaju za njega na izborima za lidera Beogradskog odbora DS.

"Dragi prijatelji, hteo sam da izbegnem bilo koji komentar s negativnom konotacijom u kampanji, ali moram da vas obavestim da je neko noćas slao SMS poruke članovima stranke s mojim potpisom. Moj izborni štab i ja ne stojimo iza toga. Ovo je ujedno moje lično izvinjenje, kao i izvinjenje u ime "demokrata" koji biraju ovaj put da bi ostvarili cilj", napisao je Šutanovica na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, mnoge beogradske demokrate javile su se Telegrafu žaleći se da konstantno na mobilni telefon dobijaju poruke u kojim se pozivaju da na izborima za predsednika GO DS-a u Beogradu glasaju za Dragana Šutanovca.

Izborni štab bivšeg ministra odbrane demantovao je u izjavi za Telegraf da oni imaju bilo kakve veze s uznemiravanjem glasača DS-a u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    17. maj 2013 | 18:35

    ko su žuti??? oni se još čuju? svi koji nisu pohapšeni bolje da se pokriju ušima, jer se zna da nema ko nije krao od te žute bagre...a ovi sada nisu mnogo bolji....

  • mire

    17. maj 2013 | 17:41

    Ne stojis ti nego tvoj tata Miroslav

  • hercegov grad

    18. maj 2013 | 11:11

    ja stvarno ne vidim razliku izmedju Sutanovca i Sapica i jedan i drugi pripadaju stranci koja je od postojanja kad je na celu bio Djindjic,po sistemu kriminalne grupe.Sutonovac se nalopao iz. svih perioda vladavine DS stranke i sad pokusava da se legalno ukljuci u pranje opljackanih para u vidu politicke vladavine,a bice podrzanod SNS-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA