IVANOVIĆ: Neće se ponoviti nasilje na izborima na KiM!

- U nedelju će biti četiri puta više policajaca, biće međunarodne policije, ono što je najvažnije - snimaće se svako biračko mesto, neće biti dozvoljeno okupljanje u blizini biračkih mesta - rekao je Oliver Ivanović

Kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice na listi GI SDP Oliver Ivanović uveren je da je "problem nasilja manje više rešen" i da neće doći do nasilja  u nedelju na ponovljenim izborima u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

- U nedelju će biti četiri puta više policajaca, biće međunarodne policije, ono što je najvažnije snimaće se svako biračko mesto, neće biti dozvoljeno okupljanje u blizini biračkih mesta, biće značajan potencijal Kfora spreman i interventna jedinica Euleksa, u slučaju da bude problema oni će intervenisati, ipak je svest građana najvažniji branilac od nasilja i svest i potreba građana da imaju svoje predstavnike - rekao je Ivanović.

On je naglasio da je "iznad svega i pre svega stav Vlade RS".

Ivanović je na radnom sastanku GI SDP Oliver Ivanović ocenio da su na izborima 3. novembra bili "najbolje organizovana ekipa, koja je držala stvari pod kontrolom", i izrazio uverenje da će u nedelju veče slaviti pobedu.

(Telegraf.rs)