Oliver Ivanović: Mitrovica će dobiti gradonačelnika kakvog zaslužuje

- Moj koncept je da sa Srbijom izgradim što je moguće bolje odnose - kaže jedan od dvojice kandidata za gradonačelnika severnog dela Kosovske Mitrovice

Kandidat za gradonačelniak GI SDP Oliver Ivanović posle glasanja u OŠ "Sveti Sava" rekao je da će Kosovska Mitrovica danas izabrati gradonačelnika i izrazio uverenje da će to biti on.

- Kosovska Mitrovica će dobiti gradonačelnika kakvog zaslužuje, i jedno i drugo rešenje je srpsko rešenje, zalagaćemo se za Zajednicu srpskih opština, a Srbija će u nama imati partnera - rekao je Ivanović i dodao da veruje da će u 21 čas moći da proglasi pobedu.

On je istakao da je podjednako važno i za Srbiju i za njegove sugrađane da imaju "jakog gradonačelnika" i dodao je njegov koncept "da sa Srbijom izgrađuje što je moguće bolje odnose".

- Ovo do sada nije baš ličilo na tako nešto. Dešavalo se da lokalna samouprava ima bitno drugačije stavove o pitanjima koja nisu u njenoj nadležnosti – rekao je Ivanović.

Prema proceni izbornog štaba GI SDP Oliver Ivanović izlaznost glasača će biti manja, a odnos u glasačima - 56 odsto za Ivanovića i 44 za Pantića.

(S. S.)