Šta je Klinton crtao tokom pregovora sa Miloševićem? (FOTO)

Haker Gučifer otkrio je žvrljotine bivšeg američkog predsednika, koji je u toku razgovora o bivšoj Jugoslaviji crtao đavola koji savetuje Miloševića i druge karikature koje oslikavaju njegova razmišljanja

Gučifer politički orijentisani haker objavio je na sajtu Gawker.com crteže koje je Bil Klinton žvrljao na zvaničnim dokumentima dok je, kao predsednik Sjedinjenih Država, raspravljao o ekonomskim sankcijama protiv Srbije i tadašnjem predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću.

Pri upadu u računarski sistem Biblioteke Klinton Gučifer je pronašao pet dokumenata, prenosimo vam jedan iscrtani dokument koji je nastao sredinom devedesetih godina, a bavi se mogućim ukidanjem ekonomskih sankcija SR Jugoslaviji.

Nacrtan je pored pasusa u kom se pominju vojni problemi. Elipse verovatno predstavljaju vojne trupe, dok se na desnoj strani jasno vide inicijali BC odnosno Bil Klinton.

Postoji još žvrljotina Bila Klintona, koje nemaju veze sa nama, a ukoliko ste radoznali da vidite nastavak možete ih pogledati na sajtu Gawker, a više o hakeru koji ih je otkrio pročitajte ovde.

(Telegraf.rs / Izvor: gawker.com)