PROSTITUCIJA CVETA NA INTERNETU: Evo gde najlakše možete zakazati seks i UGOVORITI CENU!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na društvenim mrežama i na pojedinim internet sajtovima cveta prostitucija, a tamo se veoma lako može zakazati seks sa muškarcima, transvestitima i ženama u godinama kao i ugovoriti cena

Uprkos hapšenjima poznatih starleta i onih koje svakodnevno hapse po ulicama, prostitucija cveta na društvenim mrežama, gde se veoma lako može zakazati seks sa muškarcima, transvestitima i ženama u godinama. Tako se na raznim sajtovima bez prikrivanja mogu naći eksplicitne fotografije, uslovi i ponuda za seks kao i cenovnik usliga!

U SRBIJI JE DOZVOLJENA PROSTITUCIJA! Evo kako legalno možete da zakažete seks! (FOTO)

Sajber pločicama maršira stotine pripadnika najstarijeg zanata na svetu, a pravo na privatnost štiti prodavačice ljubavi, a pravo na lični izbor kupce njihovih usluga. Kada se svemu tome doda anonimnost, jasno je da je internet postao Eldorado za udobnu i neometanu seksualnu trgovinu.

ISTORIJA PROSTITUCIJE U SRBIJI: Najveće bludnice grada Beograda! (FOTO)

Tako se na raznim sajtovima i oglaima ostavlja mogućnost mušterijama da mesecima unapred zakažu seks, čak i u drugom gradu ili državi, kao i da elektronskom poštom ugovori vreme, mesto i cenu sastanka.

(Telegraf.rs)