Zabrinuta novosadska mama pita ko je uništio zid muralom "Kosovo je Srbija"? Njeno dete to ne bi trebalo da gleda (FOTO)

Na školi "Vasa Stajić" u Novom Sadu osvanuo je sporni grafit zbog kog se pobunila majka od deteta koje pohađa pomenutu školu

Da ima onih koji smatraju da decu ne treba učiti da je "Kosovo srce Srbije" pokazuje i primer majke iz Novog Sada koja se pobunila zbog grafita koji se nalazi na školi u koju ide njeno dete.

Na krovu zgrade u Beogradu osvanuo grafit posvećen četničkom vojvodi, Momčilu Đujiću: Pogledajte kako je pravljen (VIDEO)

Grafit simbolizuje borbu za Kosovo i uz srpsku zastavu, piše da nema predaje, a nezadovoljstvo koje je gospođa ispoljila prenosimo u celosti.

- Juče sam se sa detetom prošetala do njegove osnovne škole da bi udovoljila njegovoj znatiželji kako teku radovi, pošto je u toku obnova škole. U školi nas je dočekao novi grafit - mural velikog formata na sali, koji nikako nije prilagođen jednoj osnovnoj školi i nije sadržaj koji deca treba da gledaju u školskom dvorištu.

Da li je škola odobrila slikanje murala i ko je odobrio? Da li je u pitanju vandalizam navijačkih grupa koji često srećemo na Grbavici?

U pitanju je osnovna škola "Vasa Stajić" u Novom Sadu. Slika je u prilogu.

S poštovanjem,

Zabrinuta majka - napisala je nezadovoljna žena.

Da li je grafit neprimeren i da li ima razloga za brigu procenite sami.

(Telegraf.rs/mojnovisad.com)