Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

U TV preseku u 17 sati možete da saznate da Srbija predvodi regionalni ultimatum Hrvatskoj, da je UEFA potvrdila kaznu Partizanu, kao i da je Roman Abramovič ponovo "slobodan".

Radijus Vektor je onemogućio gledanje kanala Happy televizije, iz, kako kažu sa ove televizije, "nerazumljivih i potpuno neopravdanih razloga". Takođe, onemogućeno je i emitovanje programa Prva, B92 televizije i zamenio ih sa N1, Grand 1 i Grand 2.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Tek kada mora da se bori za nešto što voli - čovek postaje svestan koliko snage ima. A kada se bori za svoju buduću suprugu, ta snaga postaje nadljudska. Boris Lučić (33) je 2013. godine dao otkaz na mesto vozača na jednoj televiziji, i zaputio se u Sibir, sa diplomom arhitekte u ruci.

Otišao je na -50 stepeni, na samu granicu sa Severnim polom da radi na naftnim rafinerijama, u stanicama za skladištenje nafte. U predeo u kom ima 30% manje kiseonika nego što je normalno.

Pravoslavni vernici danas proslavljaju svetu prepodobnomučenicu Paraskevu, u narodu poznata kao Trnova Petka. Ovim praznikom završava se mali letnji "ciklus ženskih praznika", kome pripadaju i Ognjena i Blaga Marija.

Više o ovom prazniku pročitajte OVDE.

Nakon nezvaničnih informacija da je Nataša Bekvalac u drugom stanju i da čeka dete sa Lukom Lazukićem, oglasila se i pevačica, te potvrdila navode o trudnoći.

Ana Nikolić, koja se porodila u četvrtak, 3. avgusta, i na svet donela ćerkicu Taru, danas je sa svojom mezimicom izašla iz GAK Narodni front.

Više o ovoj informaciji možete da pogledate OVDE.

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić potvrdio je najcrnje sumnje posle povrede Branka Jovičića.

Disciplinska komisija UEFA zvanično je na svom sajtu objavila kaznu za FK Partizan zbog ponašanja navijača na mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti i Olimpijakosa.

Više o kazni pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)